ΣΗΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ FRESKON 2017

H INOKAT θα συμμετάσχει στην έκθεση "FRESKON 2017" που θα πραγματοποιηθεί στις 24 με 29 Απριλίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με τη φιλοδοξία να προβληθεί και να προωθήσει τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα που κατασκευάζει και αντιπροσωπεύει.

ΣΗΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 'DETROP 2017' περίπτερο 17 stand 32A

H INOKAT θα συμμετάσχει στην έκθεση "DETROP 2017" που θα πραγματοποιηθεί στις 03 με 06 Μαρτίου 2017 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με τη φιλοδοξία να προβληθεί και να προωθήσει τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα που κατασκευάζει και αντιπροσωπεύει.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ SYSKEVASIA16

Η ΙΝΟΚΑΤ επισκέφτηκε Διεθνή Εκθέση SYSKEVASIA16 στην Αθήνα με στόχο να διευρύνει τις εγχώριες συνεργασίες και να παρακολουθήσει τις τάσεις τις αγοράς

ΣΗΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 'DETROP 2015' περίπτερο 10 stand 8

H INOKAT θα συμμετάσχει στην έκθεση "DETROP 2015" που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Φεβρουαρίου με 01 Μαρτίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με τη φιλοδοξία να προβληθεί και να προωθήσει τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα που κατασκευάζει και αντιπροσωπεύει. Αναμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά!

ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ

Η ΙΝΟΚΑΤ δίνει την δυνατότητα μέσα από τη μελέτη και το σχεδιασμό για την ανάπτυξη Εργαστηρίου - Μικρής μονάδας - Πλήρη μονάδας για Επεξεργασία & Τυποποίηση Σαλιγκαριών, να εξοπλίσε Kαινοτόμα μηχανήματα και βιομηχανικό εξοπλισμό σύμφωνα με τις ανάγκες του πελάτη.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ 2013

Η ΙΝΟΚΑΤ επισκέφτηκε Διεθνή Εκθέση Meat days & Dairy expo στην Αθήνα με στόχο να διευρύνει τις εγχώριες συνεργασίες και να εξελίσει καινούργιες καινοτομίες.

ΣΗΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 'DETROP 2013' περίπτερο 10 stand 5a

H INOKAT θα συμμετάσχει στην έκθεση "DETROP 2013" που θα πραγματοποιηθεί στις 07 με 10 Μαρτίου 2013 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με τη φιλοδοξία να προβληθεί και να προωθήσει τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα που κατασκευάζει και αντιπροσωπεύει.

ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΑΘΗΤΩΝ 1ο ΕΠΑ.Λ ΝΑΟΥΣΑΣ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 19/02 η επίσκεψη των μαθητών του 1ου ΕΠΑ.Λ ΝΑΟΥΣΑΣ τμήματος Μηχανολογίας στα πλαίσια σχολικής εκπέδευσης. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της ΙΝΟΚΑΤ και να έρθουν σε επαφή με τον βιομηχανικό και μηχανολογικό εξοπλισμό.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ 2012

Η ΙΝΟΚΑΤ επισκέφτηκε Διεθνείς Εκθέσεις στη Βουλγαρία INTERFOOD & DRINKS 2012 με στόχο να επεκτείνει τις πελατιακές σχέσεις στο εξωτερικό και στη Αθήνα SYSKEYASIA 2012 με στόχο να διευρύνει τις εγχώριες συνεργασίες.

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ 2011

Η ΙΝΟΚΑΤ επισκέφτηκε Διεθνείς Εκθέσεις στη Βουλγαρία INTERFOOD & DRINKS και στη FYROM(Skopje) AGROFOOD με στόχο να επεκτείνει τις πελατιακές σχέσεις και στο εξωτερικό

ΣΗΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ 'DETROP 2011'

H INOKAT θα συμμετάσχει στην έκθεση "DETROP 2011" που θα πραγματοποιηθεί στις 11 με 14 Μαρτίου 2011 στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, με τη φιλοδοξία να προβληθεί και να προωθήσει τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα που κατασκευάζει και αντιπροσωπεύει.

ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 'ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ 2010'

Συμμετοχή στην έκθεση "ΕΛΑΙΟΤΕΧΝΙΑ" που πραγματοποιήθηκε στις 16 με 18 Απριλίου 2010 στο νέο εκθεσιακό κέντρο EXPO ATHENS, με τη φιλοδοξία να προβάλει και να προωθήσει τον εξοπλισμό και τα μηχανήματα που κατασκευάζει και αντιπροσωπεύει.

ΣΥΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ DETROP 2009

Συμμετοχή στην έκθεση τροφίμων και ποτών με στόχο την προβολή των μηχανημάτων και κατασκευών της εταιρίας μας στην Detrop 2009

ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Η ΙΝΟΚΑΤ Ε.Π.Ε με στόχο την ανάπτυξη και εξέλιξη στον τομέα των κατασκευών τον Φεβρουάριο του 2008 υλοποίησε δυο αναπτυξιακά προγράμματα με τα οποία ανανέωσε τον εξοπλισμό μηχανημάτων με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που έχουν ως αποτέλεσμα την καλύτερη ποιότητα και πιο γρήγορη παράγωγη στις κατασκευές

ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Οι καινούριες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας, μεταφέρθηκαν στο 4ο χι λ. Νάουσα-Σ.Σ. Νάουσας. Επισκεφτείτε μας για να σας παρουσιάσουμε τα καινούρια προϊόντα της εταιρίας.
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ: +30-2332-027849 Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!